Groft sagt har siden 1999 været Berlingskes mest polemiske spalte. Teksterne er alene udtryk for skribenternes holdninger, og målet er at udtrykke sig med skarphed og vid. Kommentarer modtages gerne på debat@berlingske.dk.

Sidste skrig fra Sverige

05DEBjeve-Eva-Agnete-Selsin.jpg
BMINTERN - Eva Agnete Selsing Fold sammen
Læs mere

Er De klar til lidt mangekulturs-voldtægtsnyt fra vor store nabo mod nord, Sverige? Her vil man, i det indvandrertætte område Järva, installere ikke blot videoovervågning, men også mikrofoner, som kan opfange eksplosionslyde og skrig. Det sidstnævnte er formålstjenligt i forbindelse med de utallige voldtægter, som de svenske kvinder udsættes for i kølvandet på den humanitære stormagts åbne grænser.

Og vi ved godt, hvad næste skridt er. Det er, at den svenske venstrefløj, som er alt andet end Sverigedemokraterne, vil kræve kvindeskrig forbudt. Man kan allerede høre »eksperterne« i akademia udtale sig om det indlysende rigtige heri. Hvorfor? Fordi det jo er rendyrket racisme. Pøbelvælde og højreekstremisme. Kvindeskrig er hvid mikroaggression. En grov generalisering mod de stakkels skadevoldere som ekskluderes ved den nationalistiske og populistiske vokal-markering. Det må ophøre. Stop »hadet«, som de siger. Javist, det er snart sidste skrig i Sverige.