Groft sagt har siden 1999 været Berlingskes mest polemiske spalte. Teksterne er alene udtryk for skribenternes holdninger, og målet er at udtrykke sig med skarphed og vid. Kommentarer modtages gerne på debat@berlingske.dk.

Scaramucci blues

06DEBjeve-Mads-Fuglede-Grof.jpg
BMINTERN - Mads Fuglede Groft Fold sammen
Læs mere

Det er en bedrift i sig selv at blive uvenner med de fleste omkring sig på sin nye arbejdsplads, blive far og blive skilt og få sig selv fyret med den hastighed, som det er lykkedes for præsident Trumps kommunikationsdirektør, Anthony Scaramucci. Selv for døgnfluer er det vel hektisk. Ét er dog sikkert: Vi kommer til at savne Scaramucci, der fik os alle til endeligt at indse, at Trump ikke ved, at han er præsident, men tror han deltager i et realityshow med Det Hvide Hus som kulisse, hvor vi med spænding kan se frem til, hvem der bliver fyret i næste uge.

Scaramucci var en klon mellem Klaus Riskær og Morten Albæk på speed, med et sprog som Preben Møller Hansen. Det er en karakter vi ser alt for sjældent i det offentlige rum, som vi alle må håbe dukker op igen på næste øråd.