Groft sagt har siden 1999 været Berlingskes mest polemiske spalte. Teksterne er alene udtryk for skribenternes holdninger, og målet er at udtrykke sig med skarphed og vid. Kommentarer modtages gerne på debat@berlingske.dk.

24DEBEva-Agnete-Selsing-140.jpg
Eva Agnete Selsing Fold sammen
Læs mere

PostNord – det svenske foretagende, der har opkøbt det danske postvæsen – skranter økonomisk. Det er vistnok vores skyld, og de store problemer får den i forvejen sløje butik til at køre endnu dårligere. Derfor foreslås det nu, at der kun omdeles post én gang ugentlig. Der kan jo ikke spares yderligere på posthuse (de findes ikke mere) eller service (nu betjenes folk af kioskmedarbejdere, der har så rigeligt med andet at tage sig til end at oplyse forsendelsespriser). Men spares må der. Ikke overraskende for et foretagende, der tager farceagtige priser for at sende selv det letteste julekort.

Man får tanken, at det måske var lettere, om PostNord smed håndklædet i ringen og erklærede, at post, bredt forstået, simpelthen ikke er en opgave, de magter – og skiftede navn til PostNo.