Groft sagt har siden 1999 været Berlingskes mest polemiske spalte. Teksterne er alene udtryk for skribenternes holdninger, og målet er at udtrykke sig med skarphed og vid. Kommentarer modtages gerne på debat@berlingske.dk.

Özlem og demokratiet

24DEBHans-Hauge-124219.jpg
Hans Hauge
Læs mere
Fold sammen

Der er mange danskere, der kan ånde lettet op. De må blive i Danmark. Hvem må? Det må alle nationale, konservative, højrenationale, nationalkonservative, Nye Borgerlige og tilhængere af dødsstraf. De skal ikke smides ud. Forvirret? Nu skal De bare høre:

Den storsindede, tolerante, dialogparate superdemokrat, den kurdisk-finsk-danske eks-socialist og fromme muslim Özlem Cekic udtalte på P1 Morgen, at hun har besluttet, at disse tosser må blive i Danmark. Sådan er demokratiet nemlig. Hvad er meningen? Hun siger det, fordi hun vil forsvare alle de tyrkere, der i Danmark stemte for Erdogans afskaffelse af demokratiet. De skal have lov at blive på samme måde som de ovenfor nævnte torskedumme nationalister. Vi takker alle Özlem. Hun er også loyal over for familien. Sin egen. For hendes far er Erdogan-tilhænger. Sådan ærer muslimer deres far. Og Pia Kjærsgård skal ikke smides ud – trods alt.