Groft sagt har siden 1999 været Berlingskes mest polemiske spalte. Teksterne er alene udtryk for skribenternes holdninger, og målet er at udtrykke sig med skarphed og vid. Kommentarer modtages gerne på debat@berlingske.dk.

Og jeg mener det altså!

Peter Kurrild-Klitgaard Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Oppositionens leder og den næsten-kronede næste statsminister, Lars Løkke Rasmussen (V), var torsdag godt gnaven over, at der tilsyneladende ikke er garanti for, at han efter en valgsejr vil have stemmer nok til at genindføre det håndværkerfradrag, som den nuværende regering lige har afskaffet. Liberal Alliance vil nemlig som udgangspunkt hellere bruge pengene på generelle skattelettelser end på noget, der minder om et forvridende subsidie til en enkelt branche. Det fik kandidaten til at sige til TV2, at hvis det skulle være på dén måde, ja, så ville han bare slet ikke danne regering efter næste valg. Håndværkerfradrag skal genindføres, eller også må man finde en anden statsminister.

I en urelateret historie forlød det, at en fem-årig dreng fra hovedstadsområdet har truet sine forældre med, at hvis han ikke får de nye Skylanders, vil han på ubestemt tid nægte at se Disney Sjov og spise fredagsslik.