Groft sagt har siden 1999 været Berlingskes mest polemiske spalte. Teksterne er alene udtryk for skribenternes holdninger, og målet er at udtrykke sig med skarphed og vid. Kommentarer modtages gerne på debat@berlingske.dk.

Offer-eksperten

05DEBjeve-Edith-Thingstrup-.jpg
BMINTERN - Edith Thingstrup Fold sammen
Læs mere

Forleden gik feminist og foredragsholder Emma Holten på scenen i Aarhus Teater under arrangementet Hypotheticals 2. Hun deklamerede: »Der er nogle mennesker, der vælger at gå med burka, når man spørger dem ’har du lyst til at gå med burka? Er det dit eget valg?’ så siger de ’ja’. Det er vi nødt til at acceptere. Ligesom vi er nødt til at acceptere, at nogle mennesker stemmer Liberal Alliance,« forklarede Emma Holten ifølge Weekend-avisen. Hvorefter hun tilføjede: »Hvilket jeg finder mere rystende. Jeg føler, at det er mere samfundsnedbrydende.«

Vi er også nødt til at acceptere, at landets teatre inviterer ekshibitionister som Emma Holten, der ikke ved noget om noget, bortset fra at udstille sig selv. Hun blev kendt som offer for hævnporno, men tog hævn over gerningsmændene ved at dele nøgenfotos af sig selv. I feminismens navn naturligvis. Emma Holten er offer og derfor den fineste slags ekspert, et teater kan opdrive. Bortset fra, at hun ikke har noget på.