Groft sagt har siden 1999 været Berlingskes mest polemiske spalte. Teksterne er alene udtryk for skribenternes holdninger, og målet er at udtrykke sig med skarphed og vid. Kommentarer modtages gerne på debat@berlingske.dk.

Mens vi venter på Bosse

05DEBjeve-Eva-Agnete-Selsin.jpg
BMINTERN - Eva Agnete Selsing Fold sammen
Læs mere

Kun tre ud af 100 syriske flygtninge har en videregående uddannelse. De læste nok også den utrolige og overordentligt overraskende nyhed om tilvandringen fra Syrien, som slet ikke er særlig arbejdsmarkedsparat. Det er ikke så godt, som røde politikere, røde universitetsprofessorer og røde kommentatorer ellers har ladet forstå. I rigt mål, endda. Ja, man kunne gå så langt som til at sige, at der er blevet talt usandt. For eksempel af en Stine Bosse, som i 2015 lovede, at det var »de bedre kvalificerede«, som kom herop.

Det må avle tænders gnidsel i det Bosse’ske hjem. For hvor finder man en grimasse, der skal passe til det? Altså: Hvilke folder skal ansigtet helt præcist lægges i for at udtrykke, »jeg fandt jo bare på den glade historie til lejligheden«? Vi venter i spænding.