Groft sagt har siden 1999 været Berlingskes mest polemiske spalte. Teksterne er alene udtryk for skribenternes holdninger, og målet er at udtrykke sig med skarphed og vid. Kommentarer modtages gerne på debat@berlingske.dk.

Kamæleonen Seeberg

05DEBjeve-Edith-Thingstrup-.jpg
BMINTERN - Edith Thingstrup
Læs mere
Fold sammen

Gitte Seeberg skal være lobbyist for AutoBranchen. »Direktørjobbet i AutoBranchen Danmark er som skabt til mig. For jeg har altid interesseret mig for biler, og jeg brænder for at have et job, hvor jeg arbejder med en sag, som jeg virkelig interesserer mig for,« forklarer Seeberg på erhvervsorganisationens hjemmeside. Nu skal hun hjælpe CO2-udlederne.

For få måneder siden var Gitte Seeberg lobbyist for Verdensnaturfonden og kæmpede for, at vi ikke måtte bruge energi. Det giver mening. Engang var Gitte Seeberg også konservativ politiker, blev stifter af Ny Alliance, og endte med at stemme på Socialdemokraterne.

Engang grøn klimaforkæmper. Nu sort bilist. Engang blå politiker, så rød. Skifter man farve så hurtigt, er man en kamæleon. Men man kan jo også bare påstå, at det er omgivelserne, der er noget i vejen med.