Groft sagt har siden 1999 været Berlingskes mest polemiske spalte. Teksterne er alene udtryk for skribenternes holdninger, og målet er at udtrykke sig med skarphed og vid. Kommentarer modtages gerne på debat@berlingske.dk.

Kærlighed i folkepartiet

05DEBjeve-Edith-Thingstrup-.jpg
BMINTERN - Edith Thingstrup Fold sammen
Læs mere

Der kom en partisoldat marcherende hen ad landevejen: én, to! én, to! Dansk Folkepartis retsordfører, Peter Kofoed Poulsen, havde sit tornyster på ryggen og en sabel ved siden, for han havde oprettet hjemmesiden meldenøsteuropæer.dk, hvor han opfordrede folk til at indberette og fortælle om deres dårlige oplevelser med østeuropæere. Så mødte partisoldaten en gammel heks på landevejen, nåeh nej, det var den unge bulgarske kvinde Vasileva, som blev hans kæreste.

»Det kan sikkert få nogle til at trække på smilebåndet, at manden bag meldenøsteuropæer.dk, møder en østeuropæisk kæreste,« erkender Peter Kofod Poulsen over for JyskeVestkysten og afviser bestemt, at han skulle være dobbeltmoralsk: »Der er også masser af gode mennesker fra Østeuropa, og jeg har mødt en af dem,« fortæller folkepartisten.

Kærligheden (og globaliseringen) overvinder alt. Selv Dansk Folkeparti.