Groft sagt har siden 1999 været Berlingskes mest polemiske spalte. Teksterne er alene udtryk for skribenternes holdninger, og målet er at udtrykke sig med skarphed og vid. Kommentarer modtages gerne på debat@berlingske.dk.

Højrefløjen skal elimineres

Eva Selsing Fold sammen
Læs mere

EU vil gerne forhindre, at der i nationalstaterne foregår en ærlig debat af indvandringen og dens konsekvenser. Den vil også gerne forhindre, at folk stemmer (kan stemme?) på højreorienterede partier, der ikke er føderalistiske.

Til formålet har man allieret sig med Facebook, Twitter, Youtube og Microsoft for at bekæmpe »hadefulde ytringer«. De sociale medier skal samarbejde nationalt med både retssystem og stikker-, undskyld, »civile« foreninger, der kan hjælpe dem med at indberette og dømme de formastelige. At det ikke først og fremmest handler om islamisme, men om charmerende sindelagskontrol af højreorienterede på DDR-måden, forklarer Karen White, som er en slags kommandant i Twitter:

»Vi [vil] udnytte [Twitters] utrolige evne til at lade de positive stemmer blive hørt, til at afkræfte fordomme og til at bekæmpe de dybereliggende årsager til intolerance.«

Ville De ikke også ønske, at Twitter-kommandanten ville fortælle mere om disse socialpsykologiske årsager?