Groft sagt har siden 1999 været Berlingskes mest polemiske spalte. Teksterne er alene udtryk for skribenternes holdninger, og målet er at udtrykke sig med skarphed og vid. Kommentarer modtages gerne på debat@berlingske.dk.

Godt nyt til Trump-hadere

24DEBEva-Agnete-Selsing-140.jpg
Eva Agnete Selsing Fold sammen
Læs mere

Dejligt nyt for Trump-haderne. Præsidenten gav efter for presset blandt sine egne, globalistiske rådgivere i åndeligt samkvem med store dele af pressen og det evigt uhildede eksperthav – og lancerede et angreb på syrisk militær som svar på kemisk krigsførelse i området. Til stor beroligelse og glæde for både militante internationalister og militærnægter-hjemme/bombegal-ude-typer rundt omkring i kommentariatet.

Putin kritiserede forventeligt det amerikanske angreb, og således er alt lige pludselig bedre for det mikrofonholdende segment, der støtter de mere eller mindre islamistiske, syriske oprørere og føler sig personligt intimideret af Ruslands autokrat hver dag.

Det eneste »men« er, at disse mennesker, som afskyede Trump fra starten, på samme tid frygtede for selveste verdensfreden med ham på tronen over there. Hvorfor mon de så er glade over bombardementer og risiko for konflikt med Rusland?