Groft sagt har siden 1999 været Berlingskes mest polemiske spalte. Teksterne er alene udtryk for skribenternes holdninger, og målet er at udtrykke sig med skarphed og vid. Kommentarer modtages gerne på debat@berlingske.dk.

Glem Mars, mænd

Henrik Dahl: ”Mænd kan sagtens lære at lade være med at drømme om at flyve til Mars”, forklarer Tulle Grønnegaard. Hun er nyudnævnt adfærdschef i Kulturministeriet og fortæller eksklusivt til Groft Sagt om sine arbejdsopgaver.

Henrik Dahl Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

”Mange tror, mænds tilbøjelighed til at larme og prale og spille fandango skyldes, de har blodet fuldt af testosteron”. Tulle Grønnegaard har talt sig varm nu, og gestikulerer ivrigt. ”Men i virkeligheden skyldes det bare dårlige manerer”.

”Hvis man opdrager drenge på den rigtige måde, kan de sagtens lære at få en flot håndskrift og tegne inden for stregerne og gå mere op i, hvem der er med i legen, end hvad der bliver leget”. Groft Sagt noterer flittigt, og adfærdschefen fortsætter.

”Når først de har lært det, vil de sikkert miste lysten til at spille sindssvagt højt på elektrisk guitar i den tro, de kan k.. en hel koncertsal på én gang. Og så vil der være et vist håb om, at vi kan få gennemført kulturminister Uffe Elbæks musikhandlingsplan og nå de 40% leadguitarister i de femhundrede bedste rockorkestre i Danmark, der er kulturministerens målsætning”.

Jo, tænker Groft Sagt og takker for samtalen. Det skal nok blive godt.