Groft sagt har siden 1999 været Berlingskes mest polemiske spalte. Teksterne er alene udtryk for skribenternes holdninger, og målet er at udtrykke sig med skarphed og vid. Kommentarer modtages gerne på debat@berlingske.dk.

Fromt håb

Klaus Kjøller Groft
Klaus Kjøller Groft
Læs mere
Fold sammen

»Kundby-pigen« har begået alle de fejl, som en terrorist skal undgå. Hun tog efternavn efter en anden kendt terrorist. Hun viste på flere sociale medier stor interesse for jihadisme, åbenbarede sine planer og tog kontakt til toppen af IS. Hun gemte i kælderen ingredienser, som kunne bruges til bomber. Og hun boede sammen med familiemedlemmer, som ikke nærede sympatier for islamisme, men som tværtimod var bekymrede over hendes åndelige udvikling. Og som derfor, da de fandt bombematerialet i kælderen, meldte hende til politiet, som på grund af alle hendes fejl, ikke kunne gøre andet end at anholde og tiltale hende.
Mens hele landet svælger i sagen mod »Kundby-pigen«, håber Groft sagt, at politiet også er i stand til at beskytte os mod de virkeligt farlige terrorister, som undgår alle hendes grove fejl.