Groft sagt har siden 1999 været Berlingskes mest polemiske spalte. Teksterne er alene udtryk for skribenternes holdninger, og målet er at udtrykke sig med skarphed og vid. Kommentarer modtages gerne på debat@berlingske.dk.

Frelser Louise

05DEBjeve-Eva-Agnete-Selsin.jpg
BMINTERN - Eva Agnete Selsing Fold sammen
Læs mere

Gode nyheder: Messias er ankommet! Ikke i form af en Jesus-agtig fyr, men noget uendeligt meget federe: En rap og smart dame fra konsulentbranchen, som hedder Louise. Louise er tidligere arbejdsperson med noget ledelse, men har, storsindet, ofret et år på at mødes med »de dygtigste ledere, fremtrædende militære strateger og de mest succesrige iværksættere. Sammen med dem vil hun finde en ny formel for ledelse, der kan stoppe den polarisering, der finder sted økonomisk, intellektuelt, politisk og religiøst, og som truer verdensfreden.«

Alt sammen fordi Louise simpelthen bare »har fået nok af den grådighed, der er med til at polarisere verden, true verdensfreden og sætte al udvikling i stå«. Verdensfred gennem ledelse. Verdensfred gennem Louise. Nu skal man ikke sætte sit lys under en skæppe, men måske nogen henne i managementmøllen lige skulle klappe hesten med selvforherligelsen?