Groft sagt har siden 1999 været Berlingskes mest polemiske spalte. Teksterne er alene udtryk for skribenternes holdninger, og målet er at udtrykke sig med skarphed og vid. Kommentarer modtages gerne på debat@berlingske.dk.

Danmark 2017

06DEBjeve-Mads-Fuglede-Grof.jpg
BMINTERN - Mads Fuglede Groft Fold sammen
Læs mere

Vi lever i et land, hvor man netop har hældt giftig maling ud i store dele af Mindeparken i Aarhus for at understrege en banal pointe, der får Morten Albæks livsvisdom til at virke indsigtsfuld, og som er så selvfølgelig politiserende, som det er selvfølgeligt, at det er betalt med vores alles skattekroner.

Vi lever også i et land, hvor man afholder Distortion midt i København, så alle i området er tvungne gæster på en art dement Roskildefestival, hvad enten de vil det eller ej – og opfordres til at købe vandpistoler til at forsvare deres private ejendomsret. Og vi lever i et land, hvor en 75-årig mand risikerer at komme i fængsel, fordi han har malet sit eget hus i en forkert blå farve. Det er noget af det, der bliver bøvlet at forklare mine ufødte børn, når talen falder på Danmark 2017.