Groft sagt har siden 1999 været Berlingskes mest polemiske spalte. Teksterne er alene udtryk for skribenternes holdninger, og målet er at udtrykke sig med skarphed og vid. Kommentarer modtages gerne på debat@berlingske.dk.

CBS er den nye Unger

24DEBEva-Agnete-Selsing-140.jpg
Eva Agnete Selsing
Læs mere
Fold sammen

Jagtvej 69 blev ryddet, og venstreekstremisterne rykkede ud som naboer til deres åndelige fæller i Islamisk Trossamfund. En lykkelig historie, men der er lidt utjekket i Nordvest-kvarteret, så derfor har de radikale gøglere også bygget rede et finere sted. CBS mere præcist. Her læser man venstreekstrem filosofi i uskøn blanding med managementbullshit og lidt økonomi. Og så kan man komme til »mangfoldigheds-fejring« i anledning af skolens 100 års-fødselsdag. Her vil det være muligt at »låne en fordom for at lære mere om stigmatiserede grupper« og lege med kønsidentitet uden stereotype forventninger. Man kan også deltage i en »hvid bevidsthed og hverdagsracisme«-workshop, hvor det (selvfølgelig) underforstås, at hvide mennesker er racister.

Alt sammen smadderflot. Men givet at hvide, midaldrende mænd er tidens mest forhadte, stereotypificerede og race-marginaliserede gruppe, må det forventes, at CBS er særligt opmærksom på denne udsatte gruppe på mangfoldighedsdagen. Det skal nok blive godt.