Groft sagt har siden 1999 været Berlingskes mest polemiske spalte. Teksterne er alene udtryk for skribenternes holdninger, og målet er at udtrykke sig med skarphed og vid. Kommentarer modtages gerne på debat@berlingske.dk.

Anhold alle mekanikere

05DEBjeve-Eva-Agnete-Selsin.jpg
BMINTERN - Eva Agnete Selsing
Læs mere
Fold sammen

Den er helt gal i bilbranchen. Det vælter ind med meldinger om løsnede hjulbolte på biler over hele landet; Aalborg Lufthavn og Sygehus Vendsyssel har sågar måttet advare bilister om, at deres køretøjer kan have løse bolte.

Det pudseløjerlige her er, at folk anmelder det til politiet. Det er, som om ingen har hørt efter Danmarks Radio, som gerne vil berolige os med, at det bare skyldes skiftet fra vinter- til sommerdæk.

Det er i hvert fald ikke hærværk, som lægger sig uhyggeligt tæt op ad motorvejsstenkast og løsnede dæk og babysæder på cykler. Nej, indtil vi har billeder og video af samtlige tilfælde, er det sikreste og klogeste og mest humane og økologiske nok at stole på det komplet upartiske DR.

Hvilket vil sige, at der er en meget stor mængde mekanikere, som enten skal i spjældet eller have frataget deres licens.