Groft sagt har siden 1999 været Berlingskes mest polemiske spalte. Teksterne er alene udtryk for skribenternes holdninger, og målet er at udtrykke sig med skarphed og vid. Kommentarer modtages gerne på debat@berlingske.dk.

Affalds Bladet

Peter Kurrild-Klitgaard: Såkaldte journalister fra den momsfritagede prostitutions­pamflet kaldet Ekstra Bladet har givet ny mening til begrebet »graverjournalistik«.

Peter Kurrild-Klitgaard Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Således har de forleden ulovligt endevendt miljøminister Karen Ellemanns affald for at undersøge, om ministeren nu også sorterer sit affald ordentligt. Af mangel på noget alvorligt ildelugtende har man måttet nøjes med at vinkle historien som, at Karen Ellemann blev »gal i skralden«, da hun opdagede, hvad der foregik. Må det være Groft sagt forundt at lykønske de dygtige mennesker bag denne historie for på denne måde at have realiseret deres fulde potentiale: Vi er sikre på, at de har tilbragt studietiden på Journalisthøjskolens kantine henført i andægtigt dagdrømmeri af arten »Jeg vil være den fjerde statsmagt: Når jeg en dag bliver stor, så vil jeg stå med fingrene dybt nede i andres ulækre affald«. De har fortjent al deres succes.