Yoburger angriber i burgerkrigen - gratis burgere med 1.000 kr. i

YOBURGER er klar til at udvide. Gratis burgere med penge i på åbningsdagen

Foto: PR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det går stærkt i den store københavnske burgerkrig.

I januar slog YOBURGER dørene op for deres første lille burgershop. Den ligger på Nørregade 2, og tirsdag d. 27. september får den en storebror.

YOBURGER har nemlig overtaget Barburittos lokaler i Gothersgade 27, og her vil den nye burgerdreng i klassen så åbne deres anden filial - midt i partyzonen på altid livlige og sultne Gothersgade. Der bliver siddepladser til omkring 12 gæster og der er udvidet beviling, så de kan holde åbnet til kl. 02 - hvilket også betyder mere fest og farver - og cocktails til burgeren.

Se også: 10 af Københavns bedste steakrestauranter

Og til selve åbningen har medejer, eller Master Burger Flipper, som Patrick Bachmann kalder sig, tænkt sig at gøre det lidt anderledes. Der er selvfølgelig gratis burgers kl. 11-13, men der er også mere:

'Alle giver gratis mad når de åbner,' fortæller han.

Guide: De 5 gode burgerjoints

»Yoburger tager skridtet videre og holder en fest. Yoburger giver ikke bare gratis burgere - vi smider 1.000 kr ned sammen med en af burgerne. Vi giver gavekort til 5 burgere for dem, der møder op med bedste udklædning. Gavekort på 5 burgere til dem der kommer med bedste indflyttergave. Gavekort på 5 burgere til dem der kommer med en ansøgning, der fører til ansættelse. Plus mange andre tossede idéer.«

Læs også: Trianglen bliver burger-hotspot

Burger-DNA'et hos YOBURGER er ikke være særlig indviklet. Faktisk mener de, at det tit er bedst, hvis burgeren er helt simpel. De tager en briochebolle smurt med klaret smør og stegt, tre forskellige okseudskæringer fra Grambogård, ost, tomat, salat og en hemmelig dressing, og vupti - klar til at kæmpe til sidste mayo-dråbe i burgerkrigen.

YOBURGER har faktisk også en ½ burgerbar på diskoteket Chateau Motel, og serverer burgere til de festglade, når diskoteket er åbent.

Hvad: YOBURGER Gothersgade
Hvor: Gothersgade 27, 1123 København K
Hvornår: Åbner tirsdag d. 27. september kl. 11.00