Trianglen bliver burger-hotspot

Så blev sløret løftet for, hvem der flytter ind på det kendte kineser Trianglen-hjørne. Mød den ny burgerrestaurant her.

Trianglen, Østerbro København. Fold sammen
Læs mere
Foto: Bax Lindhardt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvis alle planer går, som de skal, så bliver Trianglen på Østerbro et epicenter for den københavnske burgerkrig d. 1. september.

Her åbner Vesterbros Originale Burgerrestaurant nemlig deres første udvidelse af butikken - og bygger burgere på Østerbros Originale Burgerrestaurant på Østerbrogade 74.

Læs også: Warning: Her er Københavns vildeste burger

'Vi er kommet meget på Østerbro og haft et godt øje til lokalerne og spurgt ind til dem i flere år. Det ligger helt perfekt. Udsigten og historien med at det har været et gammelt kaffehus og kantine er meget sjovt,' fortæller Christian Hammerum fra Vesterbros Originale Burgerrestaurant på Istedgade 34.

Gammel kineser
Tidligere lå her i mange år den kinesiske restaurant New Garden, men siden den lukkede for nogle måneder siden, har rygterne om de nye ejere cirkuleret.

'Vi vil gerne føre noget af Vesterbro til Østerbro. Så det bliver med rå vægge, og dem fandt vi heldigvis langt inde bag det flotte kineser-marmor. Vi har selv lavet møblerne, så det bliver råt og rustikt, som vi kender det fra Istedgade'.

Læs også: Her er de 5 nye burgerjoints

Østerbros Originale Burgerrestaurant kommer til at have samme koncept som på Vesterbro - dog med nogle små tilføjelser til menukortet. Restauranten bliver i to etager og kan bespise ca. 110 gæster.

Lige overfor - et kort pommes frites-kast væk - ligger allerede Halifax og i marts rykkede Cock's & Cows Østerbro ind på Rosenvængets Allé 6.

Men det rører ikke ikke Christian Hammerum:

'Konkurrence er sundt for alle. Det kan være, vi kan holde dem og os selv på mærkerne og vi allesammen bliver bedre på den måde'.

Hvad: Østerbros Originale Burgerrestaurant
Hvor: Østerbrogade 74
Hvornår: Planlagt åbning 1. september 2015