Tigermom popper up på Manfreds

Kokke kommer, og kokke går. Der er altid stor udskiftning hos de gode restauranter, og kokkebranchen kan være hurtig omskiftelig. Alligevel er der nogle kokke, som man savner mere end andre

Foto: Liselotte Sabroe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Manfreds & Vin i Jægersborggade savner faktisk deres tidligere kok, Lisa Lov, så meget, at de har fået hende overtalt til at afbryde sine inspirationsrejse rundt i Frankrig for at komme til København og servere sine retter en sidste gang.

Da hun var ansat på søsterrestauranten Relæ overfor, fik hun hurtigt tilnavnet Tigermom på grund af hendes evner til at opdrage på kokkeleverne. Hendes personalemiddage blev også hurtigt legendariske, og det er altså disse evner, interesserede nu får lov til at prøve denne one-time-only.

Christian Puglisi betegner Lisa Lov som et af de allerstørste talenter, der har væres gennem køkkenet i Jægersborggade. ' Hun laver kompromisløs, spicy og blændende asiatisk mad', fortæller han.

'Det er smukke, intelligente og utroligt smagfulde asiatiske kokkerier over hele linjen, og jeg kan afsløre, at menuen blandt andet kommer til at bestå af grillet auberginesalat, økologisk Sødam-kylling i "lettucewrap" og en hot-and-sour-suppe med muslinger'.

Hvad: Pop up på Manfreds
Hvor: Manfreds & Vin, Jægersborggade 40, Nørrebro
Hvornår: Mandag d. 20. august
Hvor meget: 275 kroner per person.
Hvordan:Book bord her eller ring 36 96 65 93