Sydamerikansk københavner-spot lukker: Italiensk satsning rykker ind

Farvel til Sydamerika, goddag til Italien, når Galleri K får ny restaurant.

Foto: Rasmus Kramer Schou

For halvandet år siden fik København en sydamerikansk restaurant i El Nacional, da ejerne bag PS Bar & Grill indtog næsten hele Galleri K i Indre By. El Nacional kom kort tid efter de også havde åbnet The Market – Asian Kitchen & Bar lige ved siden af.

De to restauranter har kørt parløb fra starten, men snart er det slut. Torsdag 25. januar annekterer The Market nemlig sin nabo. Det betyder, at vi må sige farvel til masser af ceviche, kalvehjertespyd, pisco og mezcal, men til gengæld får københavner-favoritten The Market så til gengæld langt mere plads. Og den nye afdeling af The Market bliver med italiensk islæt.

Læs også: Hotel d'Angleterre til tops med internationale priser

El Nacaional er allerede lukket ned og ombygningen er sat i gang. Nyt bliver også, at de får fælles indgangsparti. Den nye indgang kommer til at ligge i Galleri K, mens de nuværende døre mod Antonigade lukkes.

»I køkkenet på The Market Italian fokuserer vi på ekstremt gode råvarer, kombineret med den enkelhed folk kender fra fra den asiatiske del af restauranten og så selvfølgelig godt håndværk. Vi ønsker en elegant indrettet restaurant, som er inspireret af Cipriani – med et moderne twist. Vi vil levere gode forretningsfrokoster, og aftenfornøjelser der sent bliver glemt. Målet er totaloplevelser med italiensk inspirerede måltider og værtskab i centrum,« forklarer Paulo Guimaraes, der er partner i The Market.

Restaurantchef Andreas Haugaard supplerer:

»Vi har samlet et fantastisk hold medarbejdere, som sammen med vores gæster vil skabe den samme fantastiske stemning, som man kender fra den asiatiske udgave«.

Læs også: Gourmet-falafelbar bruger laboratorieanalyse for perfekt opskrift

»Indretningen er moderne og elegant med materiale - og farvereferencer til de luksuriøse Riva-både og Louis Vuittons smukke rejsekufferter,« fortæller Pernille Arlien-Søborg fra Co.designstudio og slutter: »The Market Italien henvender sig til de gæster, som er begejstrede for The Markets internationale stemning, og vi ønsker at tilbyde et italiensk alternativ, hvor begge restauranter kommer til at supplere hinanden«.

Hvad: The Market, Italian
Hvor: Antonigade 2, 1106 København K
Hvornår: Åbner torsdag 25. januar