Spis til under halv pris på mere end 75 restauranter i oktober

AOKs læsere kan spise billigt på restauranter som Mes, Rebel, PMY, Lumskebugten og Niels resten af måneden.

Foto: PR

Det kolde efterårsvejr er ingen undskyldning for at blive hjemme på sofaen. København er fuld af gode restauranter, og lige nu er der endda en ekstra grund til at lægge vejen forbi spisesteder som LêLê, PMY, Mes og Niels.

AOK tilbyder nemlig i samarbejde med EarlyBird rabat på middagen eller frokosten hos en række restauranter, når du spontant får lyst til god mad. Du skal blot booke bord samme dag, som du vil spise ude i byen.

EarlyBird er en restauranttjeneste, der hjælper restauranter med at sælge dagens sidste ledige borde og normalt giver 33 procent rabat på restaurantbesøg, men i resten af oktober kan du som AOK-læser spare yderligere 25 procent. Alt, du skal gøre, er at bruge rabatkoden earlybird, når du booker bord på earlybird.dk eller via EarlyBird-appen.

Både Michelin-anbefalede restauranter og mere prisvenlige spisesteder samarbejder med EarlyBird, så der er noget for både store og små pengepunge. Udvalget af restauranter og tider varierer fra dag til dag, da det er forskelligt, hvornår de enkelte restauranter har ledige borde.

Rabatkoden gælder hele oktober og er et eksklusivt tilbud til AOKs læsere.

Hvad: Ekstra 25 procent rabat
Hvor: Flere restauranter i byen
Hvornår: Til og med 31. oktober 2018
Hvordan: Brug rabatkoden earlybird earlybird.dk