Spis til du revner: Madklubben klar med nyt ad libitum-koncept

Madklubben Nørrebro bliver til Food Club, hvor man kan spise og drikke alt, hvad man lyster fra tag-selv-bordet til 250 kr.

Foto: Torben Christensen

Madklubben ramte en gastronomisk guldåre, da de i sin tid gjorde det at spise ude til en hverdagsbegivenhed.

Tre retter for 225 kr. var noget, folk kunne forstå.

Siden har Madklubben vokset sig til en storspiller i den danske restaurationsbranche, senest ved at indtage hele den gamle Park-bygning på Østerbro.

Læs også: Madklubben kommer til Østerbro med gigantiske planer

Nu er tiden moden til at forsøge nye ting. Derfor vil de nu indføre et nyt koncept. Det hedder Food Club og er et socialt spisekoncept.

»Nogle vil kalde det en buffetrestaurant, men vi kalder det selv bare for ukompliceret aftensmad,« fortæller Madklubbens indehaver, Anders Aagaard og uddyber:

»Hos Madklubben har man som gæst altid skulle være en aktiv meddeltager i sit måltid. Den kongstanke udforsker vi endnu dybere på Food Club: Her henter man sin egen mad og tapper sine egne drikkevarer. Det gælder både vin, øl og sodavand. Der er ingen ekstra udgifter og intet skrevet med småt. Det synes vi er ærligt, transparent og et koncept af tiden, hvor vi ser, at flere og flere gerne vil spise ude i uformelle rammer – også på hverdage,« understreger Anders Aagaard.

Læs også: Ny gourmetbager laver kardemomme-snurrer du vil stå i kø for

Hos Food Club kan man blive grundigt mæt for 250 kr. fra søndag til torsdag. Prisen stiger til 300 kr. fredag og lørdag. Børn under 6 år spiser gratis, mens børn fra 6 til 11 år kan tages med for 100 kr. Prisen inkluderer alle drikkevarer.

Det nye koncept bliver indført i den restaurant ved søerne, som tidligere gik under navnet Madklubben Nørrebro, og Food Club bliver søsat i januar 2018.

Læs også: Burger-favoritten Jagger åbner på travl shoppinggade

Hvad: Food Club
Hvor: Sortedam Dossering 7C, 2200 Nørrebro