Vil du lytte videre?
Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.
Allerede abonnent? Log ind
Skift abonnement
Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.
Hov, giv os lov at afspille podcasten. Den er klar, når du har klikket ‘Tillad alle’
I den spanske avis El Mundo bringer den anerkendte madskribent Juan Manuel Bellver i dag en ubekræftet liste over, hvordan toppen af World's 50 Best Restaurant-listen, som bliver offentliggjort ved et awardshow i aften, kommer til at se ud. Den anden store spanske avis, El País, bringer samme liste.
- 1. Noma ved køkkenchef René Redzepi i København
- 2. El Bulli ved køkkenchef Ferran Adrià ved Barcelona i Spanien
- 3. The Fat Duck ved køkkenchef Heston Blumenthal i Berkshire i Storbritanien
- 4. El Celler de Can Roca ved køkkenchefer Joan, Jordi og Josep Roca i Gerona i Spanien
- 5. Mugaritz ved køkkenchef Andoni Luis Aduriz i Rentería, Guipúzcoa i Spanien
- 6. La francescana ved køkkenchef Massimo Bottura i Modena i Italien
- 7. Alinea ved køkkenchef Grant Achatz i Chicago i USA
- 8. Daniel ved køkkenchef Daniel Boulud's i New York i USA.
- 9. Arzak ved køkkenchef Juan Mari Arzak i San Sebastián i Guipúzcoa i Spanien
- 10. Per Se ved køkkenchef Thomas Keller i New York i USA
Du kan se hele artiklen på El Mundo.
Listen er som sagt ikke bekræftet, men AOK holder dig løbende opdateret dig opdateret om World's 50 Best - klik F5 eller genindlæs siden for at se seneste version af artiklen og klik dig frem til AOKs restaurantforside her.