Skynd dig: Dining Week åbner køen og er klar med ny Tivoli-festival

Den populære og prisbevidste restaurantfestival står for døren. Er du klar?

Til dette års Dining Week kan du bl.a. spise på Aamanns 1921. Fold sammen
Læs mere
Foto: Asger Ladefoged

Byens foodies og madglade maver i al almindelighed kan godt begynde at rumle af glæde - Dining Week er lige rundt om hjørnet. Og de har sørme en helt ny festival med i posen. Helt nyt er nemlig Tivoli Dining Week.

Hele Danmarks forlystelseshave Tivoli fylder 175 år, og i den anledning har Tivoli valgt at åbne portene for en helt ny sæson.

Den hedder Vinter i Tivoli, og fra 2. til 8. februar er der således Dining Week i Tivoli med deres spisesteder: Brdr. Price, Grøften, Gemyse, Hereford Beefstouw, fru Nimb, Nimb Brasserie, Nimb Vinotek, Færgekroen Bryghus, Mazzoli’s og Paafuglen.

Gæster til Tivoli Dining Week får serveret en helt særlig madoplevelse til 300 kr. inkl. entré. Årskortholdere betaler 240 kr. Lige som til den originale Dining Week, som vi allerede kender, stiller man sig i kø til Tivolis festival på Dining Weeks website.

Læs også: Her er Københavns største restaurantåbninger i 2017

Og så tilbage til den originale Dining Week.

For ottende gang i træk inviterer en lang perlerække af byens restauranter indenfor i vinterferien - 11.-18. februar - til en pris, der for alvor kan få den kulinariske lykkefølelse til at stige et par ekstra grader.

Se hele programmet og menuer her.

Således kan du for blot 215 kr. + gebyr nyde en treretters menu inkl. mineralvand fra S. Pellegrino på bl.a. favoritter som Aamanns, Krogs Fiskerestaurant, PS Bar & Grill, Bror, Kul, Nimb, 56grader, Brdr. Price  - jamen listen fortsætter næsten i det uendelige. Sidste år var over 200 restauranter med landet over, hvilket gav 127.000 gæster.

Se også: Nu kan du booke billetter til DinnerDays

Der er rift om billetterne til Copenhagen Dining Week hvert eneste år, og derfor er det en god idé at sikre sig et kønummer, inden billetsalget for alvor sparkes i gang torsdag 11. januar 2018.

Og den er altså lige åbnet, så du kan skynde dig ind og booke dit næste måltid.

Hvad: Copenhagen Dining Week
Hvor: Over hele landet
Hvornår: 11.-18. februar 2018
Hvor meget: 215 kr. + gebyr pr. person for en tre-retters menu inkl. S. Pellegrino Mineralvand
Hvordan: Billetter sælges via www.diningweek.dk