Se listen: De bedst anmeldte restauranter i 2017

Vores anmeldere har drysset stjerner ud over en lang række restauranter i 2017. Her er et overblik over de københavnske spisesteder, der fik fem eller seks stjerner.

Madanmeldelse, Studio Fold sammen
Læs mere

6 stjerner

Dragsholm Slot

"Vores Marker" Dragsholm slot. SLOTSKØKKENET Fold sammen
Læs mere
Foto: Niels Ahlmann Olesen.


»16 serveringer senere var vi således godt mætte, ikke kun af mad, men af en helhedsoplevelse, der var ikke blot én men seks stjerner værd«.

Læs hele anmeldelsen her.

Studio

»Konsistenser og tilberedninger havde været syleskarpe, og både smagskompositioner og måltidets indre dramaturgi havde – ganske som betjening og ikke mindst »winepairing« – siddet lige i skabet«.

Læs hele anmeldelsen her.

Læs også: Her er de dårligst anmeldte restauranter i 2017


5 stjerner


Restaurant Mes

Restaurant Mes på Jamers Plads i København. Her er det stenbidderrogn. Fold sammen
Læs mere
Foto: Asger Ladefoged.

»Mads Ryes mad har både elegance og personlighed, og med super betjening og et vinkort af højeste kvalitet bliver Mes ikke en rodebutik, men et lille personligt MESterværk«.

Læs hele anmeldelsen her.

Jordnær

Dessert med hømælk overhældt med en smaragdgrøn olier på have- og skovsyre. Fold sammen
Læs mere

»Til 750 kr. er syvrettersmenuen ikke bare lidt af et scoop; Gentofte har fået en himmelstræbende Jordnær«.

Læs hele anmeldelsen her.

Format

Ung Knoldselleri, løvstikke, sprød kartoffel og løjrom. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen.

»Samt de meget smukke omgivelser, hvor man kan vælge at spise i dæmpet belysning med kig direkte ud i køkkenet eller i den lyse atriumgård under det himmelstræbende oliventræ. Overbevisende og elegant – ligesom maden«.

Læs hele anmeldelsen her.

Brace

Foto: Søren Bidstrup Fold sammen
Læs mere

»Vi konkluderer, at Nicola Fanetti slipper ganske godt fra sit italiensk-nynordiske projekt, ikke mindst når han udtrykker sig naturligt i konteksten, som den italiener han er på den moderne københavnerscene«.

Læs hele anmeldelsen her.

Nærvær

Madanmeldelse Restaurant Nærvær Fold sammen
Læs mere

»Således kunne vi konkludere, at man både sidder og spiser godt på Nærvær, hvor vægten ikke mindst ligger på en relativt klassisk præsentation af gode, luksuriøse råvarer«.

Læs hele anmeldelsen her.

Barr

Foto: LINE KLEIN.

»Men i dette tilfælde vælger vi at give Barr bonus for at arbejde seriøst med at opgradere det traditionelle danske køkken og at bringe øl og snaps ind på bordet og runder derfor op til fem stjerner«.

Læs hele anmeldelsen her.

Marv & Ben

»Og jo, vi kunne efterfølgende hurtigt blive enige om, at Marv & Bens nye ejere er kommet godt fra start, hvad angår både interiør, køkken og betjening«.

Grisenakke med grillet rødbede Fold sammen
Læs mere
Foto: Niels Ahlmann Olesen.

Læs hele anmeldelsen her.

Restaurant Niels

Restaurant Niels i kælderen på det nye Hotel Nobis i København. Her serveres der gourmetmad af højeste kvalitet. Her er det en dansk hummer med tomat, puffet malt, skovsyre og creme til forret. Fold sammen
Læs mere
Foto: Sofie Mathiassen.

»Jeppe Foldagers kompromisløse gourmetmad er så ultraskarp og præcis i både tilberedning og ikke mindst i smagskomposition og balance, at man ikke kan andet end overgive sig – uanset hvor meget man synes stockholmerpriserne har taget ens pengepung til fange. Fem kæmpestore stjerner til Niels og Jeppe«.

Læs hele anmeldelsen her.

Trio

Madanmeldelse af restaurant Trio i Axel Towers. Fold sammen
Læs mere
Foto: Anne Bæk.

»Der er langt mellem københavnske restaurantåbninger, hvor udsigten udgør hovedattraktionen i den grad, at besøget kan noteres som en positiv oplevelse, allerede inden første ret er serveret«.

Læs hele anmeldelsen her.