Vil du lytte videre?
Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.
Allerede abonnent? Log ind
Skift abonnement
Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.
Hov, giv os lov at afspille podcasten. Den er klar, når du har klikket ‘Tillad alle’
...
Hvis man haft sin gang i Torvehallerne i den seneste tid, har man måske bemærket, at Summerbird har bygget en "flødebolle-produktion" i deres stade i Hal 2. De vil nemlig gerne vise os nysgerrige, hvordan sådan noget egentlig foregår.
Tidligere har de heldige ansatte ved produktionsbåndet kunne snuppe helt friske flødeboller, og det er den oplevelse, de nu gerne vil give videre.
Hver dag vil man kunne se konditoren arbejde med produktionen, som for øvrigt også er blevet økologisk.
Flødebollerne bliver lavet på en bund af brunkage pålagt skum med polynesisk vanilje, inden de bliver druknet i økologisk mørk råchokolade og overhældt med knuste brændte mandler.
De friske flødeboller vil kun være til salg i Torvehallerne.
Hvad: Live produktion af flødeboller
Hvor: Summerbird, Torvehallerne, Hal 2, Stade A3-B3
Hvornår: Alle dage