Ny restaurant åbner med 5 gode retter til 225 kr.

På den travle Jarmers Plads lige ved Ørstedsparken åbner i dag en lille restaurant, hvor man kan nyde 5 retter gourmet-light til under 350 kr.

Foto: PR

Fredag den 13. januar er en uheldig dag, hvis man er overtroisk.

Men en god dag, hvis man kan lide gode restauranter.

Se billederne: Sådan så Carlsberg ud i gamle dage

Det var nemlig dagen, hvor køkkenchefen Mads Rye Magnusson endelig fik sin helt egen restaurant. Det skorter ellers ikke på erfaring for den travle kok, som tidligere har arbejdet på bl.a. Falsled Kro, Geranium og senest Restaurant Bodil på Vesterbro, som han lynhurtigt fik gjort til et trofast stamsted med elegante retter til priser helt dernede, hvor de fleste kan være med.

»Jeg har igennem noget tid ledt efter de perfekte lokaler til mit eget projekt, og det er nu lykkedes. Jeg glæder mig utroligt meget til at åbne dørene til Mes og give gæsterne en masse fantastiske mad- og vinoplevelser,« fortæller han.

Konceptet er let at forstå og er direkte manifestation af Mads Rye Magnussons egne favoritter.

Se billederne: Sådan så Langelinie ud i gamle dage

»Mes tilbyder ’affordable luxury,’ og jeg har set meget indad i udviklingen af menu- og vinkort, hvilket også er hvorfor restauranten hedder Mes (”mine” på fransk). Jeg serverer kun retter og vine, som jeg selv ville elske at blive præsenteret for. Vinene er udelukkende fra Tyskland og Jura, og jeg garanterer, at der er spændende smagsoplevelser til alle ganer, og der bliver mange interessante vine at vælge imellem,« forklarer han.

Mes serverer en 5-retters menu for 335,- og vinmenuer i samme prisniveau. For lige at danne et gastronomisk overblik over stilarten, kan nævnes, at på første menu kom man blandt andet omkring agurkehotdog med søkogte rejer, en tartar med sherry og løg samt chokoladeis med æble og blåviol.

En ekstra lille krølle på halen er, at Mes kører åbningstilbud frem til uge 7, hvor man kan få de 5 retter til 225 kr. Bare tryk lige her.

Hvad: Restaurant Mes
Hvor: Jarmers Plads 1, Vesterbro
Hvornår: Åbner fredag d. 13. januar 2017
Hvor meget: 5-retters menu for 335, men 225 kr. frem til uge 7