Ny liste: Skandinaviens bedste hotel ligger i København

Haute-hygge. Det toneangivende internationale rejsemagasin Condé Nast Traveller har københavnsk luksushotel med som eneste skandinaviske hotel på sin årlige liste over verdens bedste hoteller.

Danmarks første hotel med rooftop-pool er nu også det eneste skandinaviske hotel på Condé Nast Travellers guldliste. Fold sammen
Læs mere
Foto: Anne Bæk
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det toneangivende, eksklusive, internationale rejsemagasin Condé Nast Traveller kårer hvert år verdens bedste hoteller på The Gold List, som er sat sammen af bladets skribenter og redaktører world wide.

I år er der kun ét hotel med fra Skandinavien, for som Stephen Whitlock fra Condé Nast skriver, »så er Skandinavien trods et godt ry for design ikke ligefrem oversvømmet af fantastiske hoteller«.

Ikke desto mindre har Whitlock altså i København fundet et sted, som er »både praktisk og magisk«. Og så endda over for banegården i forlængelse af den »eventyrskønne Tivoli-have«.

Det er selvfølgelig Tivolis Nimb Hotel, det drejer sig om. Condé Nast nævner på plussiden, at bygningen med den mauriske facade, der daterer sig tilbage til 1909, som det første hotel i Danmark har fået rooftop-terrasse med pool.

Magasinet finder også, at maden er bemærkelsesværdig god, selv i en af verdens mest konkurrencedygtige gastronomiske metropoler.

Og så nævner bladet hotellets nye spa fra 2018 med en »knoglevarmende hammam« (tyrkisk dampbad):

»Det er et kompromisløst haute-hygge sted,« som Stephen Whitlock skriver.