Nu kan du hente dit bagerbrød i Det Kongelige Teater

Meyers Bageri åbner pop-up-afdeling på Gamle Scene, hvor der kan hentes og spises brød hele dagen.

 

Godt brød er de seneste år blevet en vare, mange gerne står i kø efter – og nogle sågar krydser hele byer for at hente. Tidligere på måneden kunne Berlingske således fortælle om Hart Bageris nye brødbar, der parrer brøddet med pølse, vin og cocktails.

Der er ganske vist ikke cocktails på menuen hos Meyers Bageri, som nu åbner en pop up-bager i Det Kongelige Teater.

I den nye bagerbiks bliver brød og kager dog ikke bagt på stedet, idet bagværket leveres fra Meyers Bageri i Store Kongensgade. Alle retter på menukortet har de bagte sager som omdrejningspunkt hele dagen.

Claus meyer

»Vi er glade for med vores lille café, brød- og kageoperation at kunne forbinde bygningen med gaden.«


»Vi har længe haft en drøm om at finde en lomme af ro med en historisk stemning i Københavns midte, hvor man kan synke hen med en lækker sandwich, en gærkage eller en flødeskumskage på tallerkenen. Det er helt fantastisk, at vi fandt en mulighed så tæt på vores bageri i Store Kongensgade,« siger chefen for Meyers Bageri, Ann-Sofie Vadum Bønding.

Selv om brøddet ikke bages på stedet, mener Ann-Sofie Vadum Bønding ikke at brødoplevelsen bliver ringere af den grund.

»I praksis vil vi med den korte afstand kunne tilbyde bagværk så friskt, at det dufter, som havde vi hevet det ud af ovnen på stedet.«

Den nye bager-pop-up åbner i cafeen August Bs lokaler og vil være både café og brødudsalg.

På menuen finder man foruden brød i alle former, også morgenmadklassikere som grød og ymer. Skal man have brødet med hjem, er der blandt andet surdejsbrød, croissanter og kanelsnurrer at hente. Op ad dagen kan man blandt andet få sandwich og en snackmenu med burrata, fisk og pesto.

Madiværksætteren Claus Meyer har senest åbnet Fasangården i Frederiksberg Have, og nu glæder han sig til at sætte brøddet endnu mere i fokus på den nye café.

»Det Kongelige Teater har i al sin pragt og vælde ligget på Kongens Nytorv i 272 år. Vi er glade for med vores lille café, brød- og kageoperation at kunne forbinde bygningen med gaden og medvirke til at gøre August B relevant og tilgængelig for mange,« siger han.

Den nye brødcafé, som har fået navnet August B Pop-up, åbner tirsdag 1. december og holder åbent mandage til fredage fra klokken 8 til klokken 18, lørdage og søndage fra klokken 10 til klokken 17.