Nu åbner byens vildeste kagebord

Attention alle kage-freaks: Nimb indfører overdådigt ad-libitum kagebord.

Foto: Anders Hviid
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kager er blevet trendy. Og hvor det måske før mest var damer med blåt hår, der gik kageamok, har trenden nu spredt sig til at omfatte nærmest alle aldre. Sådan måtte det jo gå, når der er kager på skærmen, hver gang man tænder for fjernsynet.

Den trend har de godt fanget inde på et af byens smukkeste huse, Nimb i Tivoli, og har derfor serveret det helt store kagebord engang imellem. Så populære at der faktisk var lange ventelister for overhovedet komme ind og se, og ikke mindst smage, de lækre kager.

Se også: Dining Week skydes i gang og slår alle rekorder

”Vi har kunnet mærke en større og større efterspørgsel på vores kage-arrangementer ikke mindst efter første omgang af DRs ’Den store bagedyst’. Kage eller te-arrangementer er ikke længere forbeholdt den ældre generation. Rigtig mange unge interesserer sig for det spændende og sjove håndværk. Og det gælder både mænd og kvinder, selvom der fortsat er størst interesse blandt kvinder,” siger Nimbs F&B Manager Pierre Simon.

Og når nu Nimbs kagedage har lange ventelister, og folk er ellevilde med kage, så kunne man jo slå to fluer med et smæk. Så det gør de. Fra og med d. 15. februar bliver kagedagene permanente, og rykker dem samtidig ind midt i haven - på Nimb Terasse. Og det er ikke engang alle de gode nyheder.

Nimb går nemlig dobbelt op på kage og serverer kagebord både lørdag og søndag, så der burde være nok store konditorkager, bagværk og andre lækkerier for den søde tand at gumle på.

Se også: De 5 gode steder til Valentinsdag 2014

Og inden alle kagefans går i sukkerchok og ekstase over de nyheder, så se lige, hvad Nimb disker op med hver evigt eneste gang - det er seriøse sager: 4-5 store konditor- og lagkager, 4 mindre konditorkager, 3 slags kaffekager som f.eks. macarons og kransekager, 2-3 klassikere som f.eks. roulade, citronmåne og frugttærte samt theboller og scones.

Prisen er 250 kr. pr. person for kagebord ad libitum - og med i prisen er også så meget varm chokolade, kaffe eller the man kan drikke. Der kan reserveres bord, men det er også muligt blot at komme ind fra gaden. Indgang sker gennem Nimb i de perioder, hvor Tivoli har lukket.

Klar, parat, spis kage.

Hvad: Kagedage på Nimb Terrasse
Hvor: Nimb, Bernstorffsgade 5
Hvornår: Hver lørdag og søndag, første gang d. 15. februar 2014. Man kan book bord til kl. 13:30, 13:45 og 14:00 Hvor meget: 250 kr. pr. person (inkl. kager, varm chokolade, kaffe eller the ad libitum)
Hvordan:
Reserver her

Se også: Skandale-kage får premiere i København