Noma-boss på forsiden af Time Magazine

René Redzepi er på forsiden af Time Magazine under rubrikken »The Gods of Food«.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Noma har ved adskillige lejligheder sat København på det gastronomiske verdenskort for eksempel med to Michelin-stjerner og titlen som verdens bedste restaurant i 2010, 2011 og 2012.

Under overskriften »The Gods of Food« (Madens Guder) har det store, internationale magasin Time nu sat køkkenchef og medejer af Noma på forsiden af magasinets november-udgave. I artiklen fortæller René Redzepi og hans to kollegaer fra henholdsvis São Paulo og New York om deres forhold til den københavnske madfestival »MAD Symposium«. De tre fortæller også, hvordan de er »tætte venner på trods af de store afstande, der adskiller deres restauranter.«

Det er ikke første gang, Redzepis ansigt har været på forsiden af Time. I marts 2012 udfyldte han forsidepladsen alene, og inde i magasinet skrev journalist Lisa Abend om Nomas kulinariske revolution, og hvordan Redzepi ikke er en helt traditionel kok.