Mondæne Frederiksberg har fået mondän restaurant

Frederiksberg har fået en restaurant der passer til navnet.

Foto: PR

Frederiksberg er nu engang mondæn.

Nu har den velhavende bydel så også fået en restaurant, der bakker op om lige præcis det navn.

Restaurant Mondän ligger på Godthåbsvej 26, og er indrettet med ja, mondænt tapet og et stort sølvindrammet spejl på den ene endevæg. Restauranten er startet af Lars Bing Magnussen og han har hevet Mads Dalsborg ind som køkkenchef. Mads startede sin karriere med at blive udlært i Frederiksværk på Restaurant Tinggården hos Jan Friis Mikkelsen - et køkken hvor man sætter de udvalgte råvarer i centrum og lader dem tale.

Læs også: Guide: Her er 6 nye restauranter du skal kende

Mondän siger om sig selv:

»Født af det nordiske køkken. Forfinet af det franske. Og tilpasset de danske ganer,« hvilket jo falder i meget god tråd med Mads Dalsborgs køkkenstil.

Han har derudover også tidligere været inde over Krogs Fiskerestaurant, Umami og Ditto Spiseri i Hellerup.

Her er både frokost og middag. Midt på dagen kunne man begynde med en roastbeef eller en tartelet.

Til aften kan man blandt andet starte med suppe, tatar eller foie gras terrine til omkring 125 kr. De større retter kunne være okse med pære, kastanje og estragon eller måske en gris med trøffel, rødbede og citrus - begge 145 kr.

Læs også: Forfatter åbner kæmpe madmarked på Østerbro

Hver enkelt ret sammensættes ud fra tre smagsnuancer, og alt, der serveres på tallerkenen, spiller sammen og giver mening for retten. Desuden har retterne på aftenmenuen størrelse af forretter, som man enten kan vælge flere af eller vælge at forstørre til en hovedret.

Her er 10 forskellige øl på fad og de stærkere typer af alkohol tæller blandt andet gin fra Copenhagen Distillery.

Hvad: Restaurant Mondän
Hvor: Godthåbsvej 26, Frederiksberg