Legendarisk strøg-café åbner afdeling i Tivoli

En af københavnernes favoritcafeer på Strøget knopskyder og åbner nyt i Tivoli.

Café Norden er rykket ind i Tivoli Food Hall. Fold sammen
Læs mere
Foto: Stine Hansen

I snart 25 år har Café Norden været en solid base i det københavnske café-liv, og der er blevet langet talrige portioner suppe og kaffe over disken på den prominente adresse på Højbro Plads.

Læs også: Nu åbner Tivoli Food Hall - få overblikket her

I den nye afdeling i Tivoli Food Hall vil ånden fra den oprindelige Café Norden fortsætte, og der vil blive serveret lette caféanretninger til folk med en lille sult.

På menuen kan man finde avokadomadder, tomatsuppe, flæskestegssandwich og andre klassikere. Til morgenmad kan man nyde pandekager eller havregrød. Café Norden er også kendt for de overdådige kager, der dagligt står udstillet i et glasmontre. Og man kommer bestemt ikke til at gå forgæves, hvis man er til kage. Hos 'lille Norden' er der også et stort kagemontre med masser af søde sager.

»Café Norden har virket i snart 25 år, så det er tid til en 'lille Norden' i Tivoli Food Hall. Vi glæder os til at blive en del af en ny familie i den smukke have, og vi vil gøre os umage,« siger Charlotte Hovmøller, der er kogekone hos Café Norden.

Læs også: Tivoli udvider sæsonen: Nu kan du forlyste dig om vinteren

Man kan enten spise på stedet eller vælge at tage nogle af de lækre sager med hjem.

Cafeen åbner kl. 11 og holder åbent alle dage.

Tivoli Food Hall slog dørene op i november 2017 og byder på en lang række stader med mad og drikke. F.eks. kan man nyde mad fra Sticks’n’Sushi, Tapa del Toro, Gorm’s Pizza, Le Petit Vinbar og mange andre.