Kendt tv-kok slår rekord

Thorsten J. Schmidt er en populær mand. Fold sammen
Læs mere
Foto: flemming krogh
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Han åbner egentlig først om en uge, men allerede nu har Thorsten Schmidts restaurant gjort noget ingen har gjort før ham.

Kokken Thorsten Schmidt, som er blevet landskendt for sin molekylære gastronomi i ’Cecilie og Madklubben’ på TV2, er en populær herre.

Snart kan københavnerne få glæde af hans mad, når han mandag d. 8. juli slår dørene op for restaurant Kähler i Tivoli. Kähler i Tivoli, er en del af designbrandet Kähler, ejet af Frnatz Longhi.

Men allerede denne uge er der en såkaldt soft opening, hvor konceptet bliver pudset af og restauranten kan få en stille start og blive helt klar til den store gallaåbning. Det var i hvert fald tanken.

Men tal fra Danmarks største booking portal, Dinnerbooking.com, viser, at det på ingen måde bliver en stille uge.

1600 gæster fordelt på 600 bookinger er gennem DinnerBooking allerede nu klar til at spise på Kähler. Og det er det højeste antal Dinnerbooking har oplevet i hele deres levetid. Sidste uge blev der på én dag booket 949 gæster, og det er også en dagsrekord for en dansk restaurant.

Madstilen er innovativt smørrebrød og en fast aftenmenu, og til at starte med har han i hvert fald fået et solidt hold omkring sig til at ride stormen af. Vinder af årets tjener 2013, Tabita Mortensen, er restaurantchef og med sig i køkkenet har han landsholdskokken Dennis Juhl.