Indre Bys sangria-favorit åbner nyt på Østerbro

En af Indre Bys travleste restauranter knopskyder nu med en afdeling på Østerbrogade.

PS er kendt for sine lækre delevenlige retter. Fold sammen
Læs mere
Foto: Christian Hoyer

PS Bar & Grill i Pilestræde har siden november 2013 været en sikker city-favorit, når slænget skulle ud til god mad, sangria og endnu bedre stemning.

Faktisk er PS Bar & Grill konceptet så fasttømret, at ejerne bag nu åbner en Østerbro-afdeling. Den kommer meget sigende til at hedde PS Bar & Grill Østerbro.

Læs også: Madklubben kommer til Østerbro med gigantiske planer

Adressen bliver Østerbrogade 106, det store hjørnelokale ved Skt. Jakobs Plads, som før har huset navnkundige Theodor's Cafe for år tilbage og senest Cafe Phønix.

Onsdag 8. november bliver de historiske lokaler altså opgraderet fra café til regulær restaurant, og med masser af udendørspladser på den altid hyggelige Skt. Jakobs Plads, virker det til, at holdet bag, har slået til på det helt rigtige tidspunkt.

Læs også: Se billederne: Sådan så Amagertorv ud i gamle dage

»Vi har længe fulgt med i den store udvikling, der er sket på Østerbro, og mener at tiden nu er moden for os til at rykke ind. Det er jo et område, vi ikke har drevet forretning i før, så vi har virkelig lagt os i selen, og gjort vores bedste for at skabe nogle dejlige rammer,« fortæller direktør Paulo Guimaraes.

Læs også: Østerbro får ny lækker vinbar

Nyt madcentrum på Østerbro

Dermed bliver Skt. Jakobs Plads pludselig et mad-mekka, idet ikke blot Le Saint Jacques ligger lige overfor på pladsen, men også at Madklubben for ikke længe siden rykkede ind i de gamle Park lokaler med deres Tony's Østerbro, og har Madklubben Østerbro på trapperne i samme lokaler.

Læs også: Østerbro får ny ambitiøs italiensk restaurant

PS Bar & Grill kommer til at gøre det, de er bedst til, også på den nye adresse.

»Vores intention har været at skabe et uformelt, lækkert spisested, hvor vores menu, ligesom på PS i Pilestræde, består af en række snacks eller større retter så som rib-eye, oksemørbrad eller et lækkert stykke fisk. Dertil en række sideorders og saucer, så du selv kan sammensætte måltidet, efter hvad du har lyst til. Og som noget helt nyt i PS regi byder vi på dejlig morgenmad i weekenderne, hvor du selv sammensætter de enkelte elementer,« fortæller restaurantchef Jacob Lorentsen.

I modsætning til Pilestræde indeholder restauranten yderligere et selskabslokale med plads til 40 gæster, »som vi forventer os meget af,« fortæller partner Thomas Fogh.

»Så hvis du er fan af PS Bar & Grill, er der nu mulighed for at skabe din egen private PS fest. Vi åbner allerede for selskabslokalet i forbindelse med julen, og efterfølgende er det et fantastisk rum til alle typer af privatfester,« fortæller han.

PS Bar & Grill åbner onsdag 8. november, og der er som bekendt VM-kvalifikationskamp i Parken mod Irland lørdag 11. november, så madudbuddet blev lige lidt større for folk med billet til kampen.

Der kan bookes bord lige her.

Hvad: PS Bar & Grill Østerbro
Hvor: Østerbrogade 106, 2100 København Ø
Hvornår: Åbner onsdag 8. november