Hvor er byens bedste burger?

Byen bugner af burgerjoints i alle varianter og prisklasser. Kampen om at lave den bedste burger er hård, og er bestemt ikke blevet mindre, siden Burger & Bun i Istedgade åbnede sidst i august. Men hvor finder du byens bedste burger?

mashburger.jpg
Foto: Else Bjørn

Byen bugner af burgerjoints i alle varianter og prisklasser, og kampen om at lave byens bedste burger er hård. Og den er bestemt ikke blevet mindre, siden Burger & Bun på Istedgade åbnede sidst i august. Læs alle kommentarerne om Burger & Bun her

Meningerne er delte, når samtalen falder på, hvilken burger der er byens bedste. Skal bollen være blød og luftig eller skal der være mere bid i den? Skal der chili i mayo'en og hvordan skal forholdet mellem kød og grønt være?

Nogle foretrækker den klassiske model ned fra grillbaren på hjørnetl, andre vil hellere sætte tænderne i den avancerede med foie gras eller perlehønebryst, og holdningen til om det skal være kvalitet frem for kvantitet splitter også københavnerne. 

Foretrækker du den klassiske fra Halifax, den helt nye fra Burger & Bun eller den hurtige nede fra grillbaren? Bland dig i debatten, og kom med dit bud på, hvor man finder byens bedste burger.

Læs også:
Ny konkurrent til burgertronen

WebTv: Er burgeren blevet gourmet?Skriv dit bud på hvor man får byens bedste burger nedenfor i kommentarfeltet.

Læs også:
AOKs guide til byens bedste burgere

Hvor er byens bedste pizza?