Her er de 5 nye burgerjoints

Den københavnske burgerkrig brager løs med boller, bøf og burgere i alle afskygninger. Her er et overblik over de nyeste på markedet. Prøv dem før din nabo.

Et pragteksemplar af tidens mest populære spise. Denne er fra den nyåbnede Burgersted & Cocktailbar. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den på Østerbro

Foto: Rasmus Kramer Schou.

Østerbro vil også være med i burgerkrigen. I et lille hyggeligt hus fyldt med americana-indretning ligger Beef & Burger. De omkring 13 forskellige burgere har 200 gram oksekød i midten og er alle opkaldt efter kvarterets omkringliggende veje. De fås i udgaver fra den helt klassiske til en med grillet ananas, guacamole og bbq-sauce. Alle burgere koster 109 kr. og kommer med kartoffelbåde plus dip. Her er også en vegetarburger.

Den på Amager

Foto: Rasmus Kramer Schou.

Grillen har åbnet deres tredje burgerbar. Denne gang på Amager, og alt er som vi kender det - altså kvalitetsburgere til fornuftige penge.

Den på Kultorvet

På Kultorvet tæt ved Nørreport er Burgersted & Cocktailbar åbnet i ikke mindre end tre-etager. Herinde bliver bollerne bagt in-house, kødet hakker de selv hver dag, dressingerne er hjemmelavede og den formel håber de, vil fylde burgerpaladset ud.

Den på Frederiksberg

Shakedown Burgers & Shakes har måske byens vildeste milkshake-udvalg - alle til 59 kr. stykket. Menukortet MÅ være enhver teenagers vådeste yummie-drøm. Altså; her er en shake med en Snickers-bar, banan og peanuts - eller hvad med en is-flydende omgang bestående af Anton Berg marcipan og Nutella? Eller Ferrero Rocher og Kinder Bueno?

Den på Fisketorvet

Fisketorvet er gået i gang med deres mission om at blive det indkøbscenter i landet med bedst mad. Et af de nye tiltag er den hippe burgerrestaurant Liberty Burgers & Grill, hvor man i et råt og industrielt look kan nyde sin bøf i bolle.