Her er 5 nye restauranter du skal kende

Nyt fra Kadeau, Pastis og PS Bar & Grill holdet. Her er guiden til de 5 nye restauranter, du skal kende lige nu.

En kartoffelmad skal måske have følgeskab af en læskende spritz på timian-gin. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR

El Nacional

Kæmpe kaktusser, lysekroner og tequila i litervis. Kom med indenfor på den nye latinamerikanske restaurant - El Nacional. El Nacional i Antonigade 8 i Indre By er Københavns nye latinamerikaner. Her set fra facaden. Fold sammen
Læs mere
Foto: Rasmus Kramer Schou.

Holdet bag PS Bar & Grill har fuldkommen overtaget Galleri K i Indre By. Sidste måned åbnede de The Market med asiatiske livretter, nu har de åbnet El Nacional, som serverer alt godt fra Latinamerika.Her er fyldt med kaktusser, farverige antikke mexicanske dørrammer og blomster i loftet, og stemningen er lige præcis så latinamerikansk livlig, som man kan forestille sig. Cevichen får følgeskab af den argentinske steak, og det hele skylles ned med tequila eller pisco sour på dette smut til et af verdens mest trendy køkkener.

Cantina

Foto: PR.

Borgergade rykker igen på sig. Det tidligere Chico's Cantina er blevet overtaget af folkene bag Pastis og Fishmarket, og de har valgt at hædre historien ved at åbne Cantina. Konceptet er italiensk, når det er bedst - nemlig simpelt og lavet af gode råvarer uden så mange dikkedarer. Og så laver de pizza herinde hele dagen - fra 11.30 til midnat, så man altid kan svinge forbi og smage et stykke Italien.

Honey

Foto: Rasmus Kramer Schou.

Kadeau-holdet er også med på at udvide forretningen. Deres nyeste hedder Honey og åbner fredag d. 1. juli på Adelgade.Her står den på luksus-kantine, idet de store åbne lokaler faktisk fungerer som kantine for de overliggende kontorer om dagen, men om aftenen bliver omdannet til afslappet familie-restaurant med masser af vellavet delemad fra store fade, delvis høflig selvbetjening og ikke mindst hjemmelavet soft-ice buffet til dessert.

Smallegade Smørrebrødsbar

Det er jo lidt et mirakel, at vi skulle ind i 2016, før nogen fik verdens bedste idé med at parre det helt traditionelle dejlige danske smørrebrød med velshakede kvalitets-cocktails. Men det gjorde Jannick Gram heldigvis med hans nye Smallegade Smørrebrødsbar på Frederiksberg, hvor der både bliver skævet til historien på tallerknen og det moderne i glasset.

Ravnsborg Kitchen & Bar

Foto: Rasmus Kramer Schou.

Ravnsborggade er blevet et mad -og vinmekka.Og nu kører Ravnsborg Kitchen & Bar også hårdt på og serverer mad og drikke hele dagen, så man mere eller mindre altid kan svinge forbi til lidt til maven - eller øjnene - for her på det travle hjørner er her masser at kigge på fra de store vinduer ud mod både Nørrebrogade og Ravnsborggade.Menukortet spænder naturligvis bredt, og man kan både hoppe ombord i morgenmad, brunch, burgere, bbq og diverse sandwiches.