Guide: De 6 gode restauranter til guys' night out

Ta' drengene med i byen og bliv ordenligt mæt.

Billedet her er fra Rebel. Fold sammen
Læs mere
Foto: Martin Sylvest Andersen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Rebel

Foto: PR.

Rebel har taget deres navn, fordi de ikke gider så meget pis. Du får ikke lange foredrag og historier fra de varme lande om oprindelse og tilberedning. Til gengæld får du uovertruffen gourmet-light serveret i hyggelige og livlige rammer til en pris, hvor de fleste kan være med. Der er dybe smage, tunge saucer og noget der kunne minde om en buzzing-kro stemning - på den gode måde.

Le Sommelier

Foto: Kaspar Mørk.

Hvis I synes en rigtig herreaften rimer på god vin, så er det Le Sommelier, I skal sigte efter. Her er god fransk mad til en god dansk pris, og så har de et vinkort, man kan bruge uger, måneder, ja år i - mens beundringens savl løber lystigt ned af skjorten. Hvis I spørger pænt, kan en rundtur i vinkælderen, med både støv, lysekroner og vine af en anden verden som regel også lade sig gøre.

Få særlige fordele på Le Sommelier med AOK

Nose2Tail

Foto: Lisa Vinther.

Nose2Tail har Fernet Branca til en flad 10'er - så behøver vi vist egentlig ikke sige meget mere. Men lad os for god ordens skyld lige slå fast, at kælderen i Kødbyen serverer stoddermad, der gør alle drenge (og piger) glade helt ind i det økologiske svinehjerte. Her er en personlig stemning som få steder i byen, og I skal ikke blive overraskede, hvis jeres tjener lige tager et shot med jer. Til gengæld er priserne meget sympatiske og smagen taget i betragtning nærmest rørende.

Madsvinet

I en gammel højloftet slagter på Enghavevej har Madsvinet installeret sig med stor succes. Det aflange lokale har både køkken, bar og gæster i en stor hyggelig pærevælling, hvilket føles som at spise hjemme hos sin ven, avantgarde-boheme kokken. Her er økologiske råvarer og naturlige vine i højsædet, sirlige anretninger med masser af smag på tallerkenen og husets cocktails skrevet på en gammel kridttavle.

Enomania

Damiano Alberti og Charlotte Skovbak kort efter åbningen på Enomania i 2009. Fold sammen
Læs mere
Foto: Else Bjørn.

Rygtet siger, at der er gæster, der er begyndt at græde efter et besøg hos Enomania - af glæde, vel at mærke. Denne italiener flyver lidt under radaren, men er også kendt som en af byens absolutte top-scorere hos kokke og andre kulinariske kendere - og de prøver hårdnakket at holde hemmeligheden for dem selv. Her bliver enkel piemontesisk mad kombinerer med enestående vinservering til humane priser. Eller med andre ord; en perfekt aften til Italien med drengene.

Pluto

Foto: PR.

Er du klar til mande-mande-mad? I princippet kan man holde en suveræn mandeaften på alle Plutos søsterrestauranter, de tre forskellige Retours, Mêlée eller Barbie, men vi vælger Pluto på grund af dens alsidige menukort fyldt med åndssvagt lækre proteinbomber og indvolde, der kan omvende selv den mest sarte. På Pluto er der altid smæk for skillingen, proppet til sidste sæde og et seriøst cocktail/drinkskort.