Grill-guide: Bliv grill-mester med Den Skaldede Kok

Grill-sæsonen er over os, og igen er vi begyndt at bakse rundt med vores Smokey Joes og engangsgrille – oftest med branket og tørt kød som resultat. Men hjælpen er nær! Vi har sammen med Den Skaldede Kok lavet den ultimative grill-guide, så du bliver en sand grill-mester, der kan tæmme både optænding, marinader og alle slags kød. Velbekomme!

Den Skaldede Kok er glødende grill-entusiast og en af Danmarks førende grill-kokke. Fold sammen
Læs mere
Foto: Christian Liliendahl
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

SMUGKIG I GUIDEN HER

- køb abonnement, hvis du vil læse det hele og mere indhold i PLUS.

Vis i fuld skærm

Det får du i denne PLUS-pakke:

En 20 siders guide, som du kan læse på skærmen eller hente som pdf-fil, du kan gemme eller printe.

  • Sådan bliver du en grillens herre
  • Grillen
  • Kullet
  • Oksen og grisen
  • Fuglen
  • Fisken
  • Pølsen
  • Kok
  • Grøntsagen
  • Marinaden
  • Rygningen
  • Grillens myter
  • Den Skaldede Koks Grill-CV
  • Grill fun facts fra Den Skaldede Kok
  • Den Skaldede Koks gode tips

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra B PLUS her.


Det får du i denne PLUS-pakke:

En 20 siders guide, som du kan læse på skærmen eller hente som pdf-fil, du kan gemme eller printe.

 

  • Sådan bliver du en grillens herre
  • Grillen
  • Kullet
  • Oksen og grisen
  • Fuglen
  • Fisken
  • Pølsen
  • Kok
  • Grøntsagen
  • Marinaden
  • Rygningen
  • Grillens myter
  • Den Skaldede Koks Grill-CV
  • Grill fun facts fra Den Skaldede Kok
  • Den Skaldede Koks gode tips
Vis i fuld skærm

 

  Bliv grill-mester med Den Skaldede Kok - guide pdf