Femstjernet hotel satser på københavnerne. Lokkemaden er at gøre søndagen festligere med grill og rosé ad libitum

I manglen på udenlandske turister åbner Nimb Hotel sin hypede tagterrasse for gæster udefra. Lokkemaden er grill, rosévin ad libitum og udsigt over byen. »Søndag eftermiddag er der aldrig nogen, der laver noget i København. Det vil vi gøre noget ved,« fortæller hotellet.

Nimb Roof har taget konsekvensen af de få turister og har i år flere arrangementer for københavnerne. Blandt andet om søndagen.  Fold sammen
Læs mere
Foto: Nimb
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Rosévin rimer på sommer og på sol. Og nu rimer det også på søndag.

Fra Nimb Roof, der til hverdag er forbeholdt det femstjernede Nimb Hotels gæster og klubmedlemmer, kan andre nu også henlægge eftermiddagen og den tidlige aften til tagterrassen med byens nok mest hypede pool og udsigt til byens tårne. Det sker med arrangementet »Nimb Roof Cookout Sunday«, der blev skudt i gang forleden.

»Søndag eftermiddag er der aldrig nogen, der laver noget i København. Derfor ville vi gerne introducere noget nyt med comfort food og afslappet atmosfære,« siger Operations Director på Nimb Mikkel Ustrup.

Eftermiddagen begynder med en champagnecocktail med jordbær, mens stedets DJ sørger for chilloutmusik, der sender tankerne mod en storby i Sydeuropa.

»I byer som Barcelona og Saint Tropez er det ret udbredt at gå ud om søndagen. Man begynder ved 17-tiden og spiser noget stille og roligt. Vi synes, det er en supercool måde at afslutte weekenden på,« siger Mikkel Ustrup.

Poolen på Nimb Rooftop er opvarmet frem til jul – og er forbeholdt hotellets gæster. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nimb.

Rosé ad libitum

Søndagsarrangementerne varer fra kl. 17 til 21, og på menuen er der grill. De første retter, salaten og desserten serveres ved bordet. Det samme gælder rosévinen, som er omdrejningspunktet i arrangementet.

Båd mad  og vin er ad libitum. Det koster 795 kroner at deltage.

»Nimb Roof Cookout Sunday« er et af flere nye arrangementer på terrassen, som i år ikke bliver indtaget af udenlandske hotelgæster.

»Vi skal tilpasse os en ny situation. 80 procent af vores gæster hen over sommeren plejer at være udlændinge. Dem har vi ikke nogen af, men nu har vi et andet publikum, københavnerne. Vi håber, at de gerne vil se deres by på en anden måde. Her prøver vi at tage det lidt stive ud af det at være på femstjernet hotel. Det er tanken bag det,« siger Mikkel Ustrup.

Der er forskellige arrangementer på Nimb Roof hen over sommeren – også om søndagen, hvor der er grill på menuen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nimb.

Staycation ved Rådhuspladsen

Som klubmedlem betaler man 25.000 kroner for et årligt medlemskab af Nimbs klubkoncept, der ud over den opvarmede pool på terrassen giver adgang til spa og træningscenter.

Det er med andre ord ikke for den brede offentlighed – til gengæld er events som dette velbesøgt. I hvert fald denne aften, hvor solen bryder frem efter en halvgrå formiddag, og roseen tydeligvis glider let ned ved bordene og i de bløde sofaarrangementer.

Som flere andre københavnske hoteller slår Nimb Hotel sig i år også op på staycation, som er lagt an på, at lokale snupper en overnatning uden hjemlige forpligtelser.

Hotellet har kørt en række kampagner, og københavnerne står for 60-70 procent af hotellets overnatninger p.t., fortæller Mikkel Ustrup:

»Tiden er forbi, hvor du kan sætte dig ned og vente på, at gæster træder over dit dørtrin og køber din mad. Folk vil have en oplevelse oveni – og det bliver vi nødt til at levere. Vi planlægger også at lave noget med natklubberne – de holder jo lukket, men de vil gerne beholde deres klientel, og her kan vi få noget ud af hinanden. Så der kommer til at ske en del forskelligt hen over sommeren. Men det er klart – det er super vejrafhængigt, så vi satser på, at det bliver en god sommer.«

»Nimb Roof Sunset Sessions feat« er for eksempel et lørdagskoncept, hvor sanger og DJ Rosa Lux lægger vejen forbi næste gang.