Vil du lytte videre?
Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.
Allerede abonnent? Log ind
Skift abonnement
Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.
Hov, giv os lov at afspille podcasten. Den er klar, når du har klikket ‘Tillad alle’
Stoddermenuen bliver serveret ved det forhøjede Chef’s Table, og man skal minimum være seks personer og højest tolv. Stodderne får serveret østers og sortfodsskinke, confiteret kalvebrisler og stegt foie gras inden velhængt kød med madeirasauce rammer bordet sammen med pommes frites, bearnaise og salat. Aftenen afsluttes med masser af ost.
'Vi får flere og flere henvendelser fra små firmaer eller ”drengerøvs-klubber”, der gerne vil give den gas på et godt spisested. Vores ”stoddermenu” er som skræddersyet til sådanne arrangementer, hvor en lille gruppe kan smovse sig gennem det bedste af det bedste uden at blive flået', siger chefkokkene Denny Vangsted Andersen og Thomas Lorentzen.
Hvad: Stoddermenu
Hvor: Nimb Bar’n’Grill, Bernstorffsgade 5
Hvor meget: 950 kr. pr. person