De 5 bland selv slik

Sukker og sliktrangen kan overmande selv den bedste, og man kan få en ubændelig lyst til en skræddersyet slikpose med ens egne yndlingsgodter. Her finder du god bland selv slik i København.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Lollipop

I Lollipop er der slik i lange baner. Butikken er næsten helt ny, og har kun eksisteret siden maj 2013. Butikken byder på et bredt udvalg af søde sager, og du finder også masser af amerikanske specialiteter som Cherry Coke, Root beer og meget mere.

Butikken byder på 550-580 forskellige slags slik, så man må gå ud fra at ALLE kan finde noget, som de kan lide. Det er Lollipops første butik i København, men indehaverne har været i slikbranchen syd for København i syv år.

100 gr. slik koster 8.95 kr.

Palmen

I denne lille slikbutik i Elmegade kan du få fyldt posen op inden du for eksempel skal en tur i Empire bio. En ægte sukkergris kan få stillet lysten i den lille butik.Palmen har eksisteret i mere end 10 år, og ejeren fortæller at han har mange trofaste stamkunder. Palmen tilbyder masser af forskellig chokolade og chokoladeovertrukne nødder. Desuden finder du også en masse sukkerfri slik.

100 gr. slik koster 7.95 kr.

Fættter Guf

Hos Fætter Guf kan du få slik i lange baner. Her er masser af lækker slik, og man kan hurtigt få fyldt posen op med masser af godter. Du kan få bland-selv slik, sodavand, chips og gammeldags isvafler. I de mange slik-kasser kan man blande sin helt egen pose, og der er mulighed for at fylde op med fransk nougat, trøffelkugler, arabiske specialiteter, og gelantine fri slik. Fætter Guf er en familiekæde, der har butikker i Svendborg, Slagelse og en butik på vej i Lyngby.

Hos Fætter Guf får du 100 gr. bland-selv slik for 8.95.

Bonbons

Hos Bonbons på Vesterbrogade kan du vælge mellem mere end 800 forskelligt slags slik. Butikken åbnede i januar 2013. Her finder du alt til den søde tand. Gigantiske tygegummi kugler, Knopper, nødder, chokolade og sukkerbomber i alle regnbuens farver. Du finder også slush ice, chips og færdigblandede poser. Hos Bonbons tager du ikke slikket med en skovl, men ifører dig en engangshandske, og så tager du dine udvalgte lækkerier med fingrene.

100 gr. slik koster 8.95.

Candy Megastore

Candy Megastore kalder på din søde tand. Butikken kalder sig Danmarks største slikbutik, og der er da også masser af godter at byde på. Butikkens bland-selv udvalg er ikke det største, men der er masser af specielle specialiteter særligt fra USA. Så er du interesseret i bacon popcor, skumfidusfnuller på dåse og jelly beans, er det slikbutikken for dig. Butikken er samtidig indrettet rigtig lækkert, så selve butikken er en oplevelse i sig selv.

100 gr. slik koster 12.90 kr.