Claus Meyer er flyvende - åbner endnu en kæmpebiks

Stort madhus åbner torsdag den 29. august. Masser af tilbud på dagen.

Foto: Marie Hald
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det går godt for Claus Meyer. I starten af oktober slår han dørene op til The Standard i København, og torsdag den 29. august åbner han et stort madhus lige midt i Lyngby.

I det nye Meyers Madhus bydes der på 700 km2 ren nydelse med restaurant, takeaway, vinbar, bageri med brændefyret stenovn, gourmetpizza, kafferisteri og madskole under samme tag.

Og der vil helt sikkert være noget for enhver smag i det nye madhus.

Food court

Konceptet med et food court er kæmpestort i USA. Her kan man vælge og vrage mellem forskellige typer mad, så alle kan få det de bedst kan lide. I Meyers Madhus har de selvfølgelig også en food court. Her kan du få nærende og velsmagende mad med hjem, eller du kan spise det i Madhuset.

Først på dagen kan du spise morgenmad med masser af frisk brød fra de træfyrede ovne. Der kan også findes æggeretter, pølser og meget meget mere. Til frokost kan du mæske dig i sandwich, gourmetpizza og andre lære retter. Og for at runde det hele af er der masser af lækre retter, du kan nyde til aftensmaden.

Har du ikke lyst til at spise i husets foodcourt, kan du nye maden i restauranten, der har lækre retter på kortet. Restauranten har frokoståbent hver dag fra 11.30-16.00 og aftenåbent fra kl. 16.00. Køkkenet lukker kl. 22.

Madskole

Der er rig mulighed for også selv at forbedre sine evner i et køkken, for i Meyers Madhus kan man komme både på kokkeskole, bagekursus og baristakursus. der er også mulighed for at man kan sende ungerne i madskole. På de forskellige kurser bliver du udstyret med proffesionelt kokkegrej og proffesionel rådgivning.

Meyers Madhus i Lyngby åbner torsdag d. 29. august.

Læs mere om madhuset HER.

Program for åbningsdagen:

KL. 7-9: 2 STK. KANELSNURRER I BAGERIET DKK 20 (normalpris DKK 40)
KL. 9-11: VALGFRI JUICE ELLER SMOOTHIE DKK 20 (normalpris DKK 45)
KL. 11-12: VALGFRI GOURMETPIZZA DKK 40 (normalpris op til DKK 89)
KL. 12-13: VALGFRI SANDWICH DKK 25 (normalpris DKK 79)
KL. 13: GRATIS KEEP CUP I KAFFEBAREN (normalpris DKK 90) Til de første 100, der bestiller café latte, cappuccino eller filterkaffe
KL. 15-17: GRATIS SALTE SNACKS VED BESTILLING AF ET GLAS VIN I VINBAREN (normalpris op til DKK 35)
KL. 18-22: ET GLAS MEYERS BOBLER TIL DE SPISENDE GÆSTER I RESTAURANTEN (normalpris DKK 45)
KL. 18-19 & 20-21: VINSMAGNING I VINBAREN: HVAD SMAGER VI, NÅR VI SMAGER? v/ Anders Bril fra 2010 Velsmag Ad Libitum. Vi nyder 8-10 vine med fokus på Tyskland og Østrig DKK 100 (normalpris DKK 250) Tilmelding på dagen ved henvendelse i vinbaren.