Burgerkæde laver »russisk roulette« med gratis cocktails

Hvis du har held i sprøjten er der gratis bar i tre timer. Kom med her.

Denne 'Passion' cocktail kan drikkes kvit og frit i tre timer - hvis man gætter rigtigt på restauranten eller er hurtig. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR

Byens Bedste Burger-vinder 2012, 2014, 2015 og 2016 - Cock's & Cows er både kendt for deres burgere og cocktails - det ligger ligesom i navnet. Fra fredag 23. februar og herefter den sidste fredag i måneden skyder de et nyt koncept afsted.

Læs også: Se billederne: Så glad er man, når man lige har fået to Michelinstjerner

Det kalder det »Freebie Friday« og bag navnet gemmer sig tre timers fri bar i en udvalgt cocktail fra kl. 21-midnat. »Problemet« er bare, at gæsterne ikke ved, hvilken af deres efterhånden mange restauranter, der bliver udvalgt som månedens frie bar før selvsamme fredag kl. 20, hvor det bliver annonceret på Facebook og på den pågældende restaurant.

»Vi tænker mest i, hvordan vi kan gøre en god bytur endnu bedre. Vi syntes, det var sjovt at tilføje et element af overraskelse og uforudsigelighed til en festlig fredag. En slags voksen-mandelgave udenfor sæson. Vi håber selvfølgelig, at folk booker bord først, men alle er velkomne. Det handler om god stemning og gode, stærke cocktails. »Freebie Friday« bliver forhåbentlig en tradition for mange, da det afholdes den sidste fredag i hver måned,« fortæller en af ejerne Daniel Knuttel.

Læs også: Se billederne: Kig indenfor på det nye Noma

Cocktail og sted skifter ved hver »Freebie Friday«, denne første gang er det cocktailen Passion, som bygger på vodka og lime.

»Så tanken er, at man tager chancen, booker bord og håber på det bedste? Eller venter i spænding på Facebook og skynder sig til hen til vinder-restauranten når den udtrækkes,« forklarer han om deres russisk roulette koncept.

Hvad: Freebie Friday
Hvor: Én af Cock's & Cows restauranter
Hvornår: Hver sidste fredag i måneden kl. 21-00
Hvor meget: Fri bar i en udvalgt cocktail
Hvordan: Følg med på Facebook eller tag chancen