Burger-favoritten Jagger er kommet til Indre By

Det er lige blevet endnu sjovere at være burgerglad shopper i København.

Så er der endnu flere burgere til folket. Fold sammen
Læs mere
Foto: Simon Lau

Burgerkrigen står aldrig stille i København. Den ene burgerbar efter den anden popper op og serverer mange danskeres fastfood-favorit. Nu kan shoppeglade københavnere også få stillet deres burgersult.

Den populære minikæde Jagger har åbnet endnu en butik, og denne gang er det på Købmagergade - det er den femte Jagger, som Rasmus Oubæk og hans hold åbner inden for halvandet år.

Og Rasmus Oubæks kokkekarriere er ikke som de flestes. Han snobber nærmest bevidst nedad.

I starten af hans kokkerier var han på den hedengangne to-stjernede Kommandanten, så åbnede han sin egen Oubæk, som sørme også fik en Michelin-stjerne. Det pis gad han ikke, så han forvandlede den til en bistro med bearnaise i højsædet, solgte den fra og var en overgang inde over Mash.

Læs også: Vild skov-restaurant er rykket til byen

Og siden gjorde han så 'come-back' med blandt andet Retour, Pluto og Gorilla, der i dén grad har fået fat i københavnerne med letforståelig yummie-mad.

I midten af 2016 tog han så skridtet fuldt ud og åbnede det deciderede fastfood-sted Jagger.

Med sig har han Bjørn Jacobsen og Christian Brandt - som alle også tidligere har været prominente skikkelser på netop Pluto og Gorilla.

Læs også: Tidligere Michelin-kok åbner fast food-paradis

Konceptet bliver det samme som på de fire øvrige restauranter.

»Det her bliver vores restaurant nummer fem, og vi bliver ved med at udvikle Jagger-konceptet. Vi har investeret i vores egen burgerbollefabrik, og menukortet opdateres løbende med fastfood produceret af friske råvarer og et ordentligt håndværk. Og allerede nu kan vi sige, at der er flere restauranter på vej,« siger Christian Brandt, medstifter af Jagger.

Læs også: Nu åbner Jaggers burgerbiks på Frederiksberg

Hvad: Jagger Fast Food Købmagergade
Hvor: Købmagergade 43, 1150 Kbh K
Hvornår: Åbnede fredag 15. december

Artiklen er opdateret 7. februar 2018.