Bo Bech lukker restaurant

København bliver en god restaurant fattigere. Bo Bech trækker stikket på sin nyeste skabning.

lou
Foto: Rasmus Kramer Schou

Ny Østergade 20 i Indre By er blevet lidt af en svingdør for restauranter.

Bar Central nåede kun lige at slå dørene op i slutningen af 2015 til de overdådigt indrettede lokaler, inden det hele blev pillet ud igen og lukket ned.

De store bagmand, som blandt andet tæller, Torben Olsen og Thomas Fog, så hurtigt, at noget nyt måtte ske, og er kendte for at handle hurtigt, når noget ikke rammer markedet, som det var tænkt. Det er sådan, de har kørt flere restauranter og natklubber som PS Bar & Grill, El Nacional, The Market, Geist, Fiat, Café Victor og Lusso op til succeser.

Læs også: Bo Bech åbner ny restaurant

Ok, så Bar Central virkede ikke helt, og det dyre hjørne måtte have en større profil ind. Enter Bo Bech, som i forvejen har kæmpe succes på Geist.

Han søsatte konceptet Lou Lou og fortalte i samme ombæring til AOK:

»Lou Lou skal være et sted, man både kan svinge forbi og fordybe sig på samme tid. Mens man får to-tre vellavede retter og rammerne fordrer samtalen. Det kunne godt blive mit nye yndlingssted.«

Dybe velourmøbler og generelt gas på indretningen skulle sammen med Bo Bechs menukort tiltrække gæster, men gode intentioner til trods, gik det ikke som håbet.

Billedserie: Kom med indenfor på Bo Bechs nye restaurant her

»Lou Lou er lukket. Vi åbnede Lou Lou med følelsen af at kunne gå på vandet, med et ønske om at skabe en boblende livsglæde. Det var også sådan, vi drev Lou Lou. Lou Lou blev lige, som vi ønskede det. Desværre kom der ikke nok gæster, derfor har vi valgt at lukke Lou Lou. Tak for nu, vi ses snart. Anders, Torben og Bo,« skrev han på Facebook.

Og således slutter en alt for kort epoke for Ny Østergade 20. Det er ikke klarlagt, hvad der kommer til at ske på adressen fremadrettet.