-
Kiin Kiin Bao Bao på Vesterbrogade 96 bliver efterårets helt store hit med sine små dampede boller.
En bao er en sød dampet bolle, der kan fyldes - her med braisseret gris, jordnødder og hoisinsauce.
Læs mere om restauranten her.
1 / 15
-
De flyvende ufo-lamper er blevet Henrik Ydes specialitet, og er selvfølgelig også repræsenteret på Kiin Kiin Bao Bao. Derudover er der træpaneler, bløde cognacfarver og quilted læder i den gennemdesignede restaurant.
Læs mere om restauranten her.
2 / 15
-
I køkkenet regerer køkkenchef Gin og har styr på alle de små retter, der hastigt forlader bordet.
Læs mere om restauranten her.
3 / 15
-
Loungeområde hvor man inden maden kan sippe cocktails, der enten kan være gin tonic fra 'gin expressen' eller asiatiske frembringelser som alkohol med lychee, mynte, kokos, passionsfrugt og citrongræs.
Læs mere om restauranten her.
4 / 15
-
Ud over kortets hovedrolle, bao, så er der masser af andre asiatiske små mirakler - blandt andet denne flan i misosauce med dansende bonitoflager ovenpå, der vinker til dig, inden du spiser den. Bonitoflager er tørret, fermenteret tun, der ofte bruges i Asien som umamismagsgiver, og fordi de er skåret så tyndt, gør den opstigende varme, at de 'danser'.
Læs mere om restauranten her.
5 / 15
-
En lille mellemgang er indrettet til romantisk getaway.
Læs mere om restauranten her.
6 / 15
-
Henrik Yde har i sin indretning ladet sig inspirere af både Arne Jacobsen og Radiohuset.
Læs mere om restauranten her.
7 / 15
-
Sprød kål med miso og ærtemayo. Samt cashewnødder med tørret chili, limeblade og hvidløg.
Læs mere om restauranten her.
8 / 15
-
9 / 15
-
45 dages okse med hvid soya og brændt hvidløg.
Læs mere om restauranten her.
10 / 15
-
Læs mere om restauranten her.
11 / 15
-
Læs mere om restauranten her.
12 / 15
-
Bao - Rød karry-braisseret gris med jordnødder.
Læs mere om restauranten her.
13 / 15
-
Læs mere om restauranten her.
14 / 15
-
Cameo af ejer, Henrik Yde.
Læs mere om restauranten her.
15 / 15